SCULPTUREN  De sculpturen zijn verduurzaamd plaster met overwegend natuurlijke pigmenten, afgewerkt met een synthetische coating. Desgewenst kan een sculptuur in brons gegoten worden maar het streven van de kunstenares is het originele materiaal zoveel mogelijk te behouden.

SCHILDERIJEN  De schilderijen zijn olieverf op doek. Voor vragen en/of opdrachten reageer op een pagina. De meeste schilderijen zijn voorzien van een simpele lijst (niet afgebeeld)Deze kan desgewenst door uzelf vervangen worden door een lijst naar keuze.

ORAKEL SCHILDERIJ Het is mogelijk een persoonlijk orakel schilderij te laten maken. Kijk voor meer informatie hierover bij de groep Orakelschilderijen! links in het menu. Desgewenst kunt u contact met de kunstenares opnemen via het envelopje rechts onder op de pagina's.

EXPOSITIES Als u naam en adres opgeeft kunt u een persoonlijke uitnodiging verwachten voor de exposities.

CONTACT Neem voor exacte details en prijsopgave vrijblijvend contact op met de kunstenares en geef duidelijk aan in welk werk u geinteresseerd bent. Om contact op te nemen met de kunstenares kunt u klikken op het envelopje rechts onderaan deze pagina of bij het kunstwerk van uw keuze.